Arbetsuppgifter

Vid huvudkontoret i Umeå finns koncernens ekonomifunktion. Den ansvarar för koncernens redovisningsmodell, konsolidering samt rapportering och analys av bokslut, prognoser och budget.

Den vi söker kommer att arbeta med koncernens ekonomirapportering och vara en av kontaktpersonerna gentemot våra rapporterande dotterbolag.
I dina arbetsuppgifter ingår att bistå koncernledningen med analyser och uppföljningar av bolagets lönsamhet och måluppfyllelse. Du kommer att ha goda förutsättningar att själv genomföra utredningar och initiera och genomföra förbättringsförslag inom ramen för vårt kontinuerliga förbättringsarbete. I övrigt ingår vid behov andra normalt förekommande arbetsuppgifter inom administration.

Erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad civilekonom med inriktning mot redovisning samt har god erfarenhet av redovisningsarbete.

Personliga egenskaper

Du har en mycket god analytisk förmåga och en hög social kompetens. Du samarbetar gärna med andra men har också ett eget driv och förmåga att arbeta självständigt. Du har lätt för att kommunicera och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.  

Ansökan

För mer information om tjänsten, kontakta  ekonomichef Jens Bengtsson, 090-70 96 12, jens.bengtsson@komatsuforest.com

Vi söker kompetenta medarbetare som kan bidra till vår verksamhet och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Skicka in din ansökan via mejl senast 6 juli till humanresources@komatsuforest.com

Vi ser fram emot din ansökan!