Arbetsuppgifter

Som redovisningschef hos oss kommer du att vara en viktig del i vårt redovisningsarbete. Du säkerställer att arbetet med löpande redovisning, leverantörsfakturahantering, kundfakturering samt bokslut utförs med kvalitet. En viktig del i ditt arbete är analys och rapportering av bokslut. Rollen innebär att du arbetar främst operativt men också strategiskt.

Du leder ett team på åtta personer och driver utveckling av rutiner, policys och processer inom området. I arbetet ingår många kontakter inom företaget och med Komatsu Forest koncernen. Du kommer också vara delaktig i projekt inom redovisning för att driva utveckling av vår verksamhet. Som redovisningschef är du systemansvarig för ekonomisystemen och du rapporterar till vår ekonomichef.

Erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad civilekonom. Du har mångårig erfarenhet av brett, kvalificerat redovisningsarbete. Du har ledarerfarenhet och trivs med att samarbeta för att nå resultat.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, lösningsorienterad och ödmjuk. Du trivs med att  bygga relationer och  driva utveckling inom ditt område. Du har en  god analytisk förmåga. Du trivs både med att arbeta med detaljerna och att se till helheten.

Du har lätt för att kommunicera och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.  

Ansökan

Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Burman, 090-70 96 66, maria.burman@komatsuforest.com
eller Jens Bengtsson, 090-70 96 12, jens.bengtsson@komatsuforest.com

Vi ser fram emot din ansökan! Skicka in den via mejl senast 5 juli till humanresources@komatsuforest.com