Fototävling

Kalender 2018

Ta chansen att visa dina fototalanger och få med din bild i vår almanacka för 2018.

Skicka oss din bästa Komatsu-bild och tävla om att få din bild publicerad i vår svenska kalender för 2018. De 12 bidragen som väljs ut till månadsbilder i kalendern får, förutom äran och kalendern, också en smidig ficklampa.

Du deltar i tävlingen genom att ta ett foto och skicka det till: info@komatsuforest.com. Bilden ska vara i liggande format och klara tryck i A4-storlek. Ett tips för större chans att vinna är att skicka in foton som visar andra årstider än sommaren. Glöm inte att skriva vem (för- och efternamn) som har tagit fotot.

Sista dagen för tävlingen är 13 augusti 2017.

Lycka till!


Bilden ovan kommer från en tidigare fototävling som pågick april-maj 2016. Fotot är taget av Knut Tore Slåtten.
Tävlingsregler
Anordnare av tävlingen är Komatsu Forest AB, Marknadsavdelningen, Umeå, Sverige organisationsnummer: 556079-5949. Personuppgifter hanteras i enlighet med svensk lagstiftning och regler om skydd av personuppgifter. Komatsu Forest förbehåller sig rätten att ta bort olämpliga foton. Deltagaren bekräftar att han/hon äger fullständiga rättigheter till det tävlande fotot. Deltagare godkänner att Komatsu Forest har rätt att fritt använda de bilder som skickats in i kommunikations- och marknadsföringssyften. Komatsu Forest har även rätt att beskära bilderna och göra andra ändringar om det behövs. Om det förekommer personer på bilden ska dessa ha godkänt villkoren. En jury utser de vinnande fotona bland alla foton som inkommit till tävlingen. Om en vinnare inte kan nås inom två veckor har Komatsu Forest rätt att utse en annan vinnare.

Vid deltagande i tävlingen godkänner den som medverkar att följa de officiella tävlingsreglerna och de beslut som fattas av Komatsu Forest AB. Företaget förbehåller sig rätten att ändra reglerna.